Charlotte Hagen

Mobil: 41314185

Epost: charlotte.hagen@roede.com

Kursleder og blogger for Roedemagasinet. Utadvendt, positiv, humoristisk og litt sprø. I mitt kurstilbud kan du finne både Aktivkurs, Roede Mann, Roede Baby, Drop inn og Hold vekten. Mine Aktivkurs gjennomføres i Gimlehallen på Landås og på Spenst Nesttun. Her har vi samtalerunde og snakker om relevante temaer. Innføring i Roede-metoden får dere den første kvelden dere deltar på kurs. En frisk treningsøkt med variasjon av trinnkoordinasjon (aerobic - low impact) og litt styrketrening til fengende musikk er høydepunktet på kvelden. Slipp deg løs og bli med!

Min erfaring med Roede-metoden: Les min blogg: www.charlottehagen.roede.com

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Spis det du vil, men i riktig mengde. Finn din type aktivitet, og gjør denne til en naturlig del av hverdagen. Treningen er DIN egentid. Går du på en smell - så reis deg igjen. Planlegg uken og finn små grep som endrer hverdagen din til det bedre.

Mine aktivitetstips: All aktivitet er positiv. Sett på musikk - dans hjemme, gjør dine knebøy og sit ups forann TV `en! Gå en tur med fengende musikk på øret. Det viktigste er at du finner den formen for aktivitet som DU liker, og gjerne sammen med mennesker som du trives sammen med. Da får du lyst til å gjøre det oftere:)