Charlotte Hagen

Mobil: 41314185

Epost: charlotte.hagen@roede.com

Veileder og mentor både på nett og i kurslokaler i Bergen - med egenerfaring! Jeg bare elsker jobben som Roedekursleder, og ønsker å hjelpe andre til å oppnå målene de har satt seg. Jeg er energisk, utadvendt og litt sprø. Vi koser oss alltid på kurs, samtidig som jeg veileder deg sammen med resten av gruppen, slik at du er klar for en ny uke. Vi jobber med relevante temaer og finner ut av det SAMMEN.

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg gikk ned over 30 kilo på Roedekurs! Les min blogg: https://charlottehagen.roede.com/

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Bli med på kurs til du har nådd målet ditt. Bruk den tiden du trenger, og støtt deg på din kursleder og alt det fantastiske materialet dere finner på våre sider og i vår app.

Mine aktivitetstips: All aktivitet er positiv. Sett på musikk - dans hjemme, gjør dine knebøy og sit ups forann TV `en! Gå en tur med fengende musikk på øret. Det viktigste er at du finner den formen for aktivitet som DU liker, og gjerne sammen med mennesker som du trives sammen med. Da får du lyst til å gjøre det oftere:)